Select Page

Kuten halvat lentoliput, myös matkavakuutus on jokainen matkustaja, joka suunnittelee lomia ulkomailla. Lukemattomat matkavakuutussuunnitelmat kelluvat markkinoilla ja on valittava hänelle parhaiten sopiva.

Kymmenen faktaa matkavakuutuksesta

Matkavakuutus saattaa hyvinkin olla viimeinen asia useimpien matkustajien mielessä, kun he suunnittelevat lomansa. Sellaiset tekijät kuten halvat lentoliput Yhdistyneestä kuningaskunnasta, kiertoajeluaikataulut määränpäähän ja matkatavaroiden hallinta ovat ehkä tärkeimpiä lomailijoille. Perusteellisesti suunniteltu loma voi kuitenkin osoittautua suurimmaksi katastrofiksi silloin, kun epämiellyttävä tilanne syntyy. Silloin matkavakuutus saattaa tuntua tärkeimmältä asialtä maailmassa!

Soveltuva matkavakuutussuunnitelma on ehkä paras tapa varmistaa, että sinulla on hauskaa ulkomaanmatkalla. Jotkut kattavaan vakuutussuunnitelmaan kuluttavat rahat säästävät matkustajalle paljon häiriöitä ja vaivaa, mikäli epämiellyttävä tapahtuma todellakin rokottaa hänen lomansa. Britit pyrkivät saamaan halvat lentoliput käsiinsä; heidän on osoitettava samanlaista innostusta etsiessään matkavakuutusta.

Viimeisteleessään matkavakuutussuunnitelmaa, turistien on pakko tehdä ostoksia ympäri ja puhua eri vakuutusasiamiesten kanssa. Säännöt voivat vaihdella paljon, ja matkustajien on valittava se, joka sopii heidän lomasuunnitelmiinsa eniten. Yksi olisi oltava erityisen varovainen luettaessa vakuutussopimuksia. Jotkut käytännöt eivät välttämättä tarjoa kattavuutta tietyille seikkailunhaluisille toimille, jotka ovat vaarallisia ja vaarallisia. Siksi seikkailijoiden on oltava erityisen varovaisia valitessaan vakuutussuunnitelmaa.

Matkavakuutuksen kattavuus

On olemassa useita matkavakuutussuunnitelmia, joita matkustajat, jotka ostavat lentolippuja Isosta-Britanniasta, voivat valita. Tavallinen matkavakuutussuunnitelma sisältää yleensä seuraavan kattavuuden.

Kiireellinen lääketieteellinen hoito

Tämä osa vakuutussuunnitelmasta kattaa sairaalahoidon hätähoidon. Vakuuttajan ennakkolupa vaaditaan, jos lääketieteellisen laskun odotetaan ylittävän suunnitelmassa määritellyn kiinteän määrän.

Lääketieteellinen apu ja evakuointi

Lääketieteellinen apu koskee pääasiassa loukkaantuneiden kuljettamista sairaalaan. Se kattaa tie- tai ilma-ambulanssin kustannukset. Meripelastus kattaa myös, jos määräys sisältyy politiikkaan. Lääketieteellinen evakuointi kattaa kustannukset, jotka aiheutuvat potilaan kuljettamisesta lääkärinhoitoalueelta toiselle, jos potilasta ei voida hoitaa paikallisesti.

Peruutus, rajoitukset ja matkan keskeytykset

Tämä matkavakuutussuunnitelma kattaa taloudelliset menetykset, jotka matkustaja voi saada takaisin muilla keinoilla. Takuumaksut, joita ei palauteta, ja kuljetuskustannukset katetaan, jos matkustajan täytyy perua tai lyhentää matkaa palatakseen kiireellisesti kotiin.

Henkilökohtaiset tavarat

Tämä matkavakuutuslauseke kattaa matkustajan henkilökohtaisen omaisuuden. Normaalisti tällaisille vaatimuksille on asetettu yleinen enimmäisraja ja yksittäiselle omaisuudelle rajat.

Matkustajat, jotka ovat kaikki valmiita lippuillaan Isosta-Britanniasta, voivat myös muuttaa suunnitelmia haluamallaan tavalla.