Select Page

Budjettimatkat eivät tarkoita pelkästään tekniikoiden löytämistä vähempää viettämistä varten. Kohta on olla yhtä nautinnollinen, vaikka kuluttaa paljon vähemmän. Tässä on muutamia vinkkejä aloittamiseen, ja sen jälkeen ehdotus siitä, kuinka voit ottaa matkat huomioon.

Budjettimatkat eivät ole vain keinojen löytämistä vähemmän viettämiseen. Asia on, että nautit yhtä merkittävästi viettäen vähemmän. Tässä on useita ideoita, joilla pääset alkuun, ja myöhemmin ehdotus siitä, kuinka voit ottaa matkat huomioon.

Tokio marraskuussa: miten sinne kannattaa

Harkitsetko pitkää matkaa? Voit halutessasi vuokrata asunnon mielenkiintoisessa kaupungissa. Teimme tämän vain kaksi kuukautta Tucsonissa. Se säästää meiltä vähintään 600 dollaria kuukaudessa verrattuna jopa halvempiin motelleihin. Oli nautinnollista, että matkoillamme oli kotituki, josta teimme päiväretkiä Meksikoon tai maan korkeimpaan eteläiseen hiihtokeskukseen Mount Lemmoniin asti. Melko harvoissa kaupunkikeskuksissa on huoneistoja, jotka on kalustettu ja saatavissa kuukausittain.

Pääasiassa matkan matkaosa maksaa mahdollisesti eniten. Tämä johtuu kaasun hinnoista, kätevästä pikaruoasta ja samoin kalliista hotelleista, joista joudut maksamaan, kun et vain pysty ajamaan enää. Joten sinun pitäisi löytää sijainti kohtuullisella motellilla ja paljon tekemistä alueen sisällä – pysy kuitenkin! Huomaamme, että paikasta tulee paljon mielenkiintoisempi, kun sinulla on useita päiviä tutkia sitä.

Matkailuautojen (huviajoneuvojen) boondockingin kasvavan suosion jälkeen BLM on alkanut perustaa alueita pidempään oleskeluun, etenkin Arizonassa. Heillä on lisenssimaksu nyt noin 140 dollaria. Vaikka voit silti pysäköidä matkailuautosi täysin ilmaiseksi useimmissa BLM- ja National Forest -maissa, maksualueiden maksaminen tarkoittaa, että pysyt jopa 6 kuukaudessa (ilmainen oleskelu rajoittuu kahteen viikkoon). Sinulla on myös saatavana pumppaamoja, kaatopaikkoja ja vettä. Voit saada lisätietoja BLM: n Arizonan verkkosivustolta.

Budget Travel -nopeita vinkkejä

Lentolippujen liittovaltion veroa ei tarvitse maksaa, jos matkustat yhdestä Yhdysvaltojen kaupungista toiseen saadaksesi ulkomaanlennon. Näytä lippu toiseen maahan edustajalle saadaksesi verot pois.

Voit ehkä saada vanhempien alennuksen, jos olet 65-vuotias. Kysyä. Jos etsit lippuja verkkosivustolla, ne eivät välttämättä sisällä näitä tietoja, joten joudut ehkä soittamaan lentoyhtiölle suoraan. Äskettäin Expedia.com on lisännyt ruudun tarkistaaksesi yli 65-vuotiaasi.

Halvempien hotellihuoneiden tapauksessa käytä kuponkikirjoja moottoriteiden varrella sijaitsevilla huoltoasemilla. Olemme käytännössä aina löytäneet hyviä tarjouksia hyödyntämällä näitä. On harvinaista, että johtaja ei kunnioita kuponkia. Yleensä he kieltäytyvät niin kauan kuin he ovat täysin täynnä. Lue pieni painos. He veloittavat usein paljon enemmän tietyistä päivämääristä tai kahdesta uroksesta ja naisesta.

Yllä oleva voi olla hyvä esimerkki vinkistä kuinka matkustaa halvalla menettämättä mitään. Täsmälleen sama huone on tyypillisesti 20 dollaria enemmän ilman kuponkia, ja sinun on lopetettava kaasun saaminen anyhowScienceartikkeleilla, joten miksi et tartu noihin kuponkikirjoihin? Säästä huoneessa muutaman yön ajan ja voit maksaa uuden lomapäivän. Juuri pitämällä silmäsi auki tämänkaltaisille mahdollisuuksille on yksi avain budjettimatkoihin.